Τηλ. επικοινωνίας:
2310 951739

Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης with coin WHIRLPOOL ALA 103

Το ALA 103 έχει χωρητικότητα 8 κιλών ρούχων, υψηλό στύψιμο 1200 στροφών και είναι Α++ ενεργειακή κλάσης και κερματοδέκτη



Κατόπιν παραγγελίας : 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
_

Περιγραφή

Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης

Με κερματοδέκτη

Σειρά: PRO-LINE

Χωρητικότητα: 8 Kg

Στροφές: 1200 rpm

Υψηλό επίπεδο στροφών

G-Factor: 390

Πίνακας ελέγχου: Οθόνη LCD

Χρώμα: Stainless steel

Τύπος μπρίζας: Σούκο

Χωρητικότητα τυμπάνου: 80 L

Κινητήρας: Inverter

Σύνδεση με ζεστό & κρύο νερό

Προγράμματα: 19

Άδειασμα: Αντλία

Καθαρό βάρος: 92 Kg

Διαστάσεις (Υ*Π*Β) εκ.: 85.0 * 59.5 * 70.0

Τάση: 1ph 230V / 3ph 400V+N

Συχνότητα: 50 Hz

Σύνδεση: 2200W / 3200W

10A / 16A

Εκτιμώμενη ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 220 kWh

Ενεργειακή κλάση: A++

Επίπεδο θορύβου: 48-69 dB

Υλικό τυμπάνου: Stainless steel

Καινοτόμο σύστημα απορροφητών κραδασμών – QuattroTM – για μηδενικούς κραδασμούς. Το QuattroTM είναι το καινοτόμο σύστημα που αποτελείται από τέσσερα αμορτισέρ, τα οποία είναι στερεωμένα σε μια βάση χάλυβα. Το πλυντήριο μπορεί να περιστρέφεται με τη μέγιστη ταχύτητα χωρίς καμία δόνηση.

Οθόνη LCD μικροεπεξεργαστή με 19 προγράμματα

Ειδική κατασκευή τύμπανου – Active DrumTM – για απαλό πλύσιμο των πιο ευαίσθητων ενδυμάτων, εξασφαλίζοντας παράλληλα τέλεια εκκένωση

Ανυψωτής τύμπανου , που μπορεί να αφαιρεθεί για να εξασφαλλστεί τέλειος καθαρισμός του τυμπάνου, κυρίως στην περίπτωση προγραμμάτων MOP

Πάνω και πρόσθια πλαίσια και τύμπανα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304

Στιβαρή πόρτα με διπλό γυαλί

Προγράμματα καθαρισμού. Το λογισμικό του πλυντηρίου περιλαμβάνει ένα σύνολο πέντε προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένα για πλύσιμο MOP και μικροϊνών.
Το ιατρικό πεδίο χρειάζεται υψηλά πρότυπα υγιεινής. Τα νηπιαγωγεία και τα μικρά κέντρα συνταξιοδότησης πρέπει να εξασφαλίζουν την υψηλότερη προσοχή στα πρότυπα υγιεινής. Για το λόγο αυτό, το πλυντήριο είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες σύνολο προγραμμάτων για την απολύμανση.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Το πλυντήριο έχει σύνδεση ζεστού και κρύου νερού. Χάρη σε αυτό το σύστημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ζεστό νερό στο δίχτυ, το μήκος του προγράμματος πλύσης μειώνεται επειδή οι θερμαντήρες δεν χρειάζεται να θερμαίνουν το νερό, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το ActiveDrumTM είναι το αποκλειστικό τύμπανο με ειδικό σχεδιασμό των τρυπών: στην κεντρική περιοχή οι οπές είναι μικρότερες για την ελαφριά επεξεργασία των ενδυμάτων, ενώ οι περιφερειακές τρύπες είναι μεγαλύτερες για να διευκολύνουν την εκκένωση του νερού. Η άκρη του τυμπάνου είναι γωνιακή ώστε να ωθεί το λινό στην κεντρική περιοχή. Ο ίδιος ρόλος διαδραματίζει και το ιδιαίτερο σχήμα των ανυψωτών.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Πλυντήρια - Χωρητικότητα

Πλυντήρια - Στροφές

Πλυντήρια - Κινητήρας

Κατασκευαστής

Προϊόντα Whirlpool

Πλυντήρια ρούχων

Close Menu
×