Τηλ. επικοινωνίας:
2310 951739

Εξοπλισμός Πλύσης

Εξοπλισμός Πλύσης

Η επαγγελματική σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της Whirlpool ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Τα πλυντήρια ρούχων και τα στεγνωτήρια Whirlpool συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Μηχανημάτων 2006/42 / ΕΚ περί της προστασίας της ασφάλειας και της υγείας

Νέα σειρά πλυντηρίων SUPREME CARE PRO

  • Νέα επαγγελματικά Προγράμματα
  • Νέα "INOX" αισθητική
  • Τεχνολογία 6ης Αίσθησης
  • Τεχνολογία ΖΕΝ
  • Soft Move

Εξασφαλίζει εξαιρετική καθαριότητα, αφαιρώντας έως 115 από τους πιο επίμονους λεκέδες μέσα σε μία μόλις ώρα. Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, καφέ, ινστιτούτα ομορφιάς και spa, όπου η αντικατάσταση των λινών επιβάλλει το γρήγορο και αποτελεσματικό πλύσιμό τους.

Εγγυάται βαθύτερο καθαρισμό και απολύμανση χάρη στην εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία πλύσης (πάνω από 80 C), που σκοτώνει το 100% των επιβλαβών μικροβίων και βακτηρίων. Ιδανικό πρόγραμμα για μικρές επιχειρήσεις, όπως γηροκομεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και ξενώνες, όπου η καθαριότητα και η υγιεινή είναι ζωτικής σημασίας

Εξουδετερώνει το 100% της γύρης, των αλλεργιογόνων των κατοικίδιων ζώων αλλά και των ακάρεων της σκόνης. Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για περιβάλλοντα όπως βρεφονηπιακοί σταθμοί όπου η καθαριότητα και η ασφάλεια προέχουν επειδή τα παιδιά είναι ευάλωτα σε κάθε είδους ασθένειες.

Είδη κατηγορίας

Πλυντήρια ρούχων

Για να διατηρήσετε τα ρούχα σας σαν καινούρια, η Whirlpool σχεδίασε τη νέα σειρά πλυντηρίων Supreme Care Pro  τα οποία εξασφαλίζουν την απόλυτη φροντίδα όλων των υφασμάτων, ακόμα και των πιο ευαίσθητων.

Στεγνωτήρια ρούχων

Με τη νέα σειρά στεγνωτηρίων της Whirlpool τα ρούχα σας στεγνώνουν, με ασφάλεια, χωρίς ζαρώματα, ακόμα και τα ευαίσθητα όπως τα μάλλινα.

Σιδερωτήρια ρούχων

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι χθες για το σιδέρωμα. Εξοικονομήστε χρήματα κι  απαλλαχτείτε από τους μη ειδικούς,  και χαρίστε στα ρούχα σας την επαγγελματική φροντίδα που τους αξίζει. 

Close Menu
×
×

Cart