Τηλ. επικοινωνίας:
2310 951739

Εξοπλισμός ψύξης

Εξοπλισμός ψύξης

Η ευέλικτη σειρά επαγγελματικής ψύξης Whirlpool προσφέρει κατάλληλες λύσεις για πολλές διαφορετικές χρήσεις και μεγέθη επιχειρήσεων: μικρά καταστήματα, μπαρ, αρτοποιεία, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μια ολοκληρωμένη και ευρεία προσφορά στον εξοπλισμό ψύξης από παγομηχανές μέχρι ψυγεία βιτρίνες, ψυγεία και καταψύκτες.

Είδη κατηγορίας

Ψυγεία Βιτρίνες

Συντηρητές κρασιών

Ψυγεία βιτρίνες

Τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνας της Whirlpool με τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους, προσφέρουν μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης στη μικρότερη επιφάνεια. Ψυγεία βιτρίνες μικρά, μεγάλα ή ακόμη και κελάρι κρασιού με ξύλινα πλέγματα. Όλα τα ψυγεία πληρούν τις προϋποθέσεις του HACCP περί ασφάλειας τροφίμων. Εσείς επιλέξτε αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Παγομηχανές

Οι επαγγελματικές παγομηχανές είναι ένα εργαλείο πάρα πολύ σημαντικό για την επιχείρησή σας. Η Whirlpool, αποδεδειγμένα κορυφαίος κατασκευαστής μηχανών παγοκύβων για 30 χρόνια, σας προσφέρει μηχανές μοναδικά σχεδιασμένες, οι οποίες παράγουν καθαρά παγάκια απολύτως μοναδικά στην αγορά. 

Καταψύκτες

Οι καταψύκτες της Whirlpool με πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά , συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Stop Frost, η συχνή απόψυξη είναι περιττή.

Close Menu
×