Τηλ. επικοινωνίας:
2310 951739

Πλυντήριο πιάτων hood WHIRLPOOL H2CL 534 SC

Πλυντήριο πιάτων με μέγεθος καλαθιού 50*50εκ, ύψος πλυσίματος 43εκ και LCD οθόνη

HIGH-LINE: Τα μοντέλα της HIGH-Line σειράς έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Είναι τεχνολογικά προηγμένα χάρη σε ειδικά χαρακτηριστικά ικανά να διαχειριστούν τις θερμοκρασίες νερού, την ανάκτηση θερμότητας και την κατανάλωση ενέργειας



Κατόπιν παραγγελίας : 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
_

Περιγραφή

Πλυντήριο πιάτων

Τύπος: Hood

Πλάτος: 118.1εκ

Χρώμα: Inox

Μέγεθος καλαθιού: 50*50 εκ

Ύψος πλυσίματος: 43εκ

Κύκλος πλύσης (sec): 60/120/180/480 Beer 130

Σύνδεση: 22.20 KW

Τάση / Συχνότητα: 400V / 3N/ 50Hz

Διαστάσεις σε cm (Υ*Π*Β) 167.5-195.0 * 118.1 * 79.6

Βάρος (Καθαρό / Μικτό): 200 / 211 kg

Πάνελ χειρισμού: LCD οθόνη. PREMIUM LCD USER INTERFACE Ο πρωτοποριακός ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT είναι ο μεγαλύτερος στην αγορά που μετρά 45x60mm με γραφικά animation υψηλής ανάλυσης. Εξασφαλίζει μια απλή και διαισθητική χρήση των πλυντηρίων πιάτων, παρέχοντας πληροφορίες όπως τη θερμοκρασία, τις φάσεις εργασίας, το χρόνο μέχρι το τέλος, την κατάσταση της μηχανής, τις ανωμαλίες που μπορεί να συμβούν.

Double panel δοχείο πλυσίματος

Ενσωματωμένο βοήθημα ξεβγάλματος

Δοσολογία απορρυπαντικού

HI-Energy efficiency System: Η διαδικασία ξεπλύματος είναι το πιο σημαντικό μέρος για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης και υγιεινή. Για να διασφαλιστεί αυτό το αποτέλεσμα είναι θεμελιώδες η θερμοκρασία και η πίεση του νερού να διατηρούνται σταθερές καθ ‘όλη τη διάρκεια της φάσης ξεπλύματος. Γι’ αυτό το λόγο οι σειρές της Whirlpool Standard και High Line εξοπλίζονται με το σύστημα HI-Energy efficiency, την προηγμένη τεχνολογία που χάρη στον ατμοσφαιρικό λέβητα σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ επιτρέπει στη συσκευή να έχει στη διάθεσή της το νερό που απαιτείται για το ξέβγαλμα πάντα στη σωστή θερμοκρασία και πίεση. Αυτή η τεχνολογία εγγυάται όχι μόνο την εξυγίανση και την καλύτερη απομάκρυνση των υπολειμμάτων απορρυπαντικών αλλά και την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

Αντλία αποστράγγισης

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Άνω βραχίονας πλύσης

Αυτόματη αποστράγγιση

Αυτόματος αποσκληρυντής νερού (Automatic water softener): Τα μοντέλα της σειράς Standard και High Line διαθέτουν αυτόματο αποσκληρυντικό νερού, μια συσκευή που μειώνει την σκληρότητα του νερού χάρη στις ειδικές ρητίνες που μπορούν να ανταλλάξουν ιόντα ασβεστίου, σιδήρου και μαγνησίου σε ιόντα νατρίου, βοηθώντας παράλληλα να αποφευχθούν τυχόν ζημιές λόγω ασβεστολιθικών αποθέσεων.

CRV System: Αυτή η γραμμή πλυντηρίων πιάτων διαθέτει μια πρωτοποριακή τεχνολογία, το σύστημα CRV, που εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας, μειώνοντας την υγρασία στο περιβάλλον εργασίας. Το «CRV» είναι ένα σύστημα ανάκτησης θερμότητας που μετατρέπει τον ατμό που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της φάσης πλυσίματος σε ζεστό νερό, που χρησιμοποιείται για τη φάση ξεπλύματος του επόμενου κύκλου. Χάρη σε αυτή τη συσκευή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στοιχείο θέρμανσης μόλις 6kW αντί 10kW, χωρίς συμβιβασμό στο αποτέλεσμα. Επιπλέον, το Σύστημα CRV βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας για τους χειριστές, διότι όλος ο ατμός ανακτάται αντί να αφήνεται έξω στο χώρο.

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Πιάτων - Διαστάσεις καλαθιού

Πιάτων - Είδος πλυντηρίου

,

Κατασκευαστής

Προϊόντα Whirlpool

Πλυντήρια Πιάτων

Close Menu
×