Τηλ. επικοινωνίας:
2310 951739

Πλυντήριο pot WHIRLPOOL HPL 734

Πλυντήριο pot με μέγεθος καλαθιού 66.5*66.5εκ, ύψος πλυσίματος 86εκ και LCD οθόνη

HIGH-LINE: Τα μοντέλα της HIGH-Line σειράς έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Είναι τεχνολογικά προηγμένα χάρη σε ειδικά χαρακτηριστικά ικανά να διαχειριστούν τις θερμοκρασίες νερού, την ανάκτηση θερμότητας και την κατανάλωση ενέργειαςΚατόπιν παραγγελίας : 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
_

Περιγραφή

Ελεύθερο πλυντήριο πιάτων

Τύπος: pot machine

Πλάτος: 85.5εκ

Χρώμα: Inox

Μέγεθος καλαθιού: 66.5*66.5 εκ.

Ύψος πλυσίματος: 86εκ

Κύκλος πλύσης (sec): 180/360/540/600

Σύνδεση: 12.20 KW

Τάση / Συχνότητα: 400V / 3N/ 50Hz

Διαστάσεις σε cm (Υ*Π*Β) 216.0 * 85.5 * 82.0

Βάρος (Καθαρό / Μικτό): 210 / 270 kg

Πάνελ χειρισμού: LCD οθόνη. PREMIUM LCD USER INTERFACE Ο πρωτοποριακός ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT είναι ο μεγαλύτερος στην αγορά που μετρά 45x60mm με γραφικά animation υψηλής ανάλυσης. Εξασφαλίζει μια απλή και διαισθητική χρήση των πλυντηρίων πιάτων, παρέχοντας πληροφορίες όπως τη θερμοκρασία, τις φάσεις εργασίας, το χρόνο μέχρι το τέλος, την κατάσταση της μηχανής, τις ανωμαλίες που μπορεί να συμβούν.

Double panel δοχείο πλυσίματος

Ενσωματωμένο βοήθημα ξεβγάλματος

Δοσολογία απορρυπαντικού

HI-Energy efficiency System: Η διαδικασία ξεπλύματος είναι το πιο σημαντικό μέρος για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης και υγιεινή. Για να διασφαλιστεί αυτό το αποτέλεσμα είναι θεμελιώδες η θερμοκρασία και η πίεση του νερού να διατηρούνται σταθερές καθ ‘όλη τη διάρκεια της φάσης ξεπλύματος. Γι’ αυτό το λόγο οι σειρές της Whirlpool Standard και High Line εξοπλίζονται με το σύστημα HI-Energy efficiency, την προηγμένη τεχνολογία που χάρη στον ατμοσφαιρικό λέβητα σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ επιτρέπει στη συσκευή να έχει στη διάθεσή της το νερό που απαιτείται για το ξέβγαλμα πάντα στη σωστή θερμοκρασία και πίεση. Αυτή η τεχνολογία εγγυάται όχι μόνο την εξυγίανση και την καλύτερη απομάκρυνση των υπολειμμάτων απορρυπαντικών αλλά και την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Άνω βραχίονας πλύσης

Αυτόματη αποστράγγιση

 

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Πιάτων - Διαστάσεις καλαθιού

Πιάτων - Είδος πλυντηρίου

Κατασκευαστής

Προϊόντα Whirlpool

Πλυντήρια Πιάτων

Close Menu
×