Τηλ. επικοινωνίας:
2310 951739

Πλυντήριο πιάτων hood WHIRLPOOL SCD 534 US/2

Πλυντήριο πιάτων με μέγεθος καλαθιού 50*50εκ, ύψος πλυσίματος 43εκ και DIGIT οθόνηΚατόπιν παραγγελίας : 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
_

Περιγραφή

Πλυντήριο πιάτων

Τύπος: Hood

Πλάτος: 65.5εκ

Χρώμα: Inox

Μέγεθος καλαθιού: 50*50 εκ

Ύψος πλυσίματος: 43εκ

Κύκλος πλύσης (sec): 60/120/180/480

Σύνδεση: 7.10 KW

Τάση / Συχνότητα: 400V / 3N/ 50Hz

Διαστάσεις σε cm (Υ*Π*Β) 150.0-195.0 * 65.5 * 78.5

Βάρος (Καθαρό / Μικτό): 120 / 131 kg

Πάνελ χειρισμού: DIGIT οθόνη

Double panel δοχείο πλυσίματος

Ενσωματωμένο βοήθημα ξεβγάλματος

Δοσολογία απορρυπαντικού

HI-Energy efficiency System: Η διαδικασία ξεπλύματος είναι το πιο σημαντικό μέρος για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης και υγιεινή. Για να διασφαλιστεί αυτό το αποτέλεσμα είναι θεμελιώδες η θερμοκρασία και η πίεση του νερού να διατηρούνται σταθερές καθ ‘όλη τη διάρκεια της φάσης ξεπλύματος. Γι’ αυτό το λόγο οι σειρές της Whirlpool Standard και High Line εξοπλίζονται με το σύστημα HI-Energy efficiency, την προηγμένη τεχνολογία που χάρη στον ατμοσφαιρικό λέβητα σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ επιτρέπει στη συσκευή να έχει στη διάθεσή της το νερό που απαιτείται για το ξέβγαλμα πάντα στη σωστή θερμοκρασία και πίεση. Αυτή η τεχνολογία εγγυάται όχι μόνο την εξυγίανση και την καλύτερη απομάκρυνση των υπολειμμάτων απορρυπαντικών αλλά και την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

Αντλία αποστράγγισης

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Άνω βραχίονας πλύσης

Αυτόματος αποσκληρυντής νερού (Automatic water softener): Τα μοντέλα της σειράς Standard και High Line διαθέτουν αυτόματο αποσκληρυντικό νερού, μια συσκευή που μειώνει την σκληρότητα του νερού χάρη στις ειδικές ρητίνες που μπορούν να ανταλλάξουν ιόντα ασβεστίου, σιδήρου και μαγνησίου σε ιόντα νατρίου, βοηθώντας παράλληλα να αποφευχθούν τυχόν ζημιές λόγω ασβεστολιθικών αποθέσεων.

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Πιάτων - Διαστάσεις καλαθιού

Πιάτων - Είδος πλυντηρίου

,

Κατασκευαστής

Προϊόντα Whirlpool

Πλυντήρια Πιάτων

Close Menu
×